Onze kaart onze kaart Heerlijke klassieke en eigentijdse brasseriegerechten Salades Tomaat met garnalen (1 stuk) - €32Grijze garnalen, gemengde sla, friet Caesersalade - €23Kipreepjes, croutons, parmesaanse kaas, tonijndressing Salade geitenkaas - €23Spek, honing, walnoten, rode biet Italiaanse salade - €25Parmaham, Burrata, pesto, pijnboonpitten Supplement frietjes - €3 Pasta Pasta Scampi 'Het Kadaster' - €26Tomatenroomsaus, licht pikant Penne Arrabiata - €25Tomaat, look, chilipeper, parmezaanse kaas Pasta Puttanesca - €25Tomaat, look anjovis, kappertjes, olijven, tonijn Luigiuni di mare - €28Zeevruchten, witte wijn, tomaat Thaise wok 'pad thai' - €28Kip, roergroenten, noedels, vissaus, limoen Voorgerechten Tartaar Zalm - €24Avocado, mango, gember, soja Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) - €20Ambachtelijke kroketten met Noordzeegarnalen Artisanale kaaskroketten (2 stuks) - €18Ambachtelijke kroketten Rundscarpaccio - €22Rundsvlees, ruccola, parmezaanse kaas, truffelolie Vitello Tonnato - €22Zacht gegaard kalfsvlees, tonijnmayo, kappertjes Gamba's a la plancha (3 stuks) - €25Provençale Huisbereide vissoep - €19Romige soep met Noordzeevis, croûtons, rouille Suggesties Hoofdgerechten Slibtong (3 stuks) - €32Grijze garnalen, prei, witte wijn, aardappelmousseline Zalm - €28Basilicum, beurre blanc, pomme forêstière Bouillabaisse - €30Franse klassieker met Noordzeevis, croûtons, rouille Steak tartare klassiek of à la Italienne - €25Gemengde sla, friet FiletPur 'wit blauw' - €42Gemengde sla, friet, peper- of champignonsaus Fricassée van kip en scampi's - €30Curry, pasta, kerstomaat SuggestiesZeeuwse mosselen 'Goudmerk' Natuur - € 33 Witte wijn - € 34 Provençaals - € 34 Dessertenkaart Café glacé - €10Chocolade moelleux, vanille ijs, rood fruit Tatin taart - €10Profiterol, geflambeerd, vanille ijs Tiramisu met aarbeien - €10 Ijscoupes Dame Blanche - €10 Coupe Vanille - €9 Coupe Brésilienne - €10 Coupe Aardbei (seizoen) - €12 Reserveer nuWij raden aan tijdig te reserveren, vooral in het weekend en voor grotere groepen. Neem contact met ons op via telefoon of e‑mail. Boek een tafel