Onze kaart

onze kaart

Heerlijke klassieke en eigentijdse brasseriegerechten

Salades

Tomaat met garnalen (1 stuk) - €32

Grijze garnalen, gemengde sla, friet

Caesersalade - €23

Kipreepjes, croutons, parmesaanse kaas, tonijndressing

Salade geitenkaas - €23

Spek, honing, walnoten, rode biet

Italiaanse salade - €25

Parmaham, Burrata, pesto, pijnboonpitten

Supplement frietjes - €3

Pasta

Pasta Scampi 'Het Kadaster' - €26

Tomatenroomsaus, licht pikant

Penne Arrabiata - €25

Tomaat, look, chilipeper, parmezaanse kaas

Pasta Puttanesca - €25

Tomaat, look anjovis, kappertjes, olijven, tonijn

Luigiuni di mare - €28

Zeevruchten, witte wijn, tomaat

Thaise wok 'pad thai' - €28

Kip, roergroenten, noedels, vissaus, limoen

Voorgerechten

Tartaar Zalm - €24

Avocado, mango, gember, soja

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) - €20

Ambachtelijke kroketten met Noordzeegarnalen

Artisanale kaaskroketten (2 stuks) - €18

Ambachtelijke kroketten

Rundscarpaccio - €22

Rundsvlees, ruccola, parmezaanse kaas, truffelolie

Vitello Tonnato - €22

Zacht gegaard kalfsvlees, tonijnmayo, kappertjes

Gamba's a la plancha (3 stuks) - €25

Provençale

Huisbereide vissoep - €19

Romige soep met Noordzeevis, croûtons, rouille

Suggesties

Hoofdgerechten

Slibtong (3 stuks) - €32

Grijze garnalen, prei, witte wijn, aardappelmousseline

Zalm - €28

Basilicum, beurre blanc, pomme forêstière

Bouillabaisse - €30

Franse klassieker met Noordzeevis, croûtons, rouille

Steak tartare klassiek of à la Italienne - €25

Gemengde sla, friet

FiletPur 'wit blauw' - €42

Gemengde sla, friet, peper- of champignonsaus

Fricassée van kip en scampi's - €30

Curry, pasta, kerstomaat

Suggesties

Zeeuwse mosselen 'Goudmerk'

Natuur - € 33

Witte wijn - € 34

Provençaals - € 34

Dessertenkaart

Café glacé - €10

Chocolade moelleux, vanille ijs, rood fruit

Tatin taart - €10

Profiterol, geflambeerd, vanille ijs

Tiramisu met aarbeien - €10

Ijscoupes

Dame Blanche - €10

Coupe Vanille - €9

Coupe Brésilienne - €10

Coupe Aardbei (seizoen) - €12

Reserveer nu

Wij raden aan tijdig te reserveren, vooral in het weekend en voor grotere groepen. Neem contact met ons op via telefoon of e‑mail.

Scroll naar boven